Ügyes húzás volt Olivérék visszaküldése a VV4-villába

2011.04.20. 11:05

46,7 százalékra nőtt a Való Világ közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban április 19-én. A valóságshow korábban 40 százalék körül hozott, a három régi lakó visszaköltöztetése láthatóan bejött az RTL Klubnak.

Az RTL Klub valóságshow-ja az első két hetet leszámítva remek nézettséggel megy, az utóbbi hetekben 40 százalékos közönségarány körül hozott a csatornának. A szereplők - és a botrányok - számának csökkenésével párhuzamban ugyanakkor érezhető volt a nézettség halovány csökkenése, azonban Gigi, Zsófi és Olivér visszaküldésével nagyot nőtt a közönségarány, a keddi adás például 46,7 százalékkal ment a 18-49 éves célcsoportban.

rtl sajtóklub

A tévénézők érdeklődése azért nőtt, mert a szerkesztői szándéknak megfelelően olyanok kerültek vissza, akikkel érdekes kapcsolatban álltak a jelenleg még versenyben lévő szereplők. Olivér nagy haverja Évának és Alekosznak, ugyanakkor Anikóval folytatott flörtjét sem felejtették el a reality nézői. Gigi visszaküldése egyértelmű: ő hónapokig Jerzyvel volt párban, de a fiú kezdi megtalálni saját énjét, és egyre inkább érzi, hogy önálló karakter, aki még meg is nyerheti a VV4-et.