Keménykedett a zsűri a Csillag születik szürkébb szereplőivel

Vágólapra másolva!
Április 23-án a Csillag születik első középdöntőjének tizenkét fellépője közül négy juthatott tovább. A zsűri nem minden esetben volt elnéző, a középszerű produkcióknak nem kegyelmezett.
Vágólapra másolva!

László Attila, Szabó Ádám és Mr. Joe kapták a legtöbb pontot a Csillag születik zsűrijétől, amely nem csak kényeztette a fellépőket, néha lehúzott egy-egy produkciót. Fáy Miklós például a műsor első felében két hármast is kiosztott (tíz pont a maximum), több fellépő is felemás érzelmekkel hagyta el a színpadot, s nyilatkozott kissé keserűen Ördög Nórának és Nagy Sanyinak. Habodász István egy vajdasági viccet adott elő hosszan, mintha népmese lenne (összesen húsz pontot kapart össze a negyvenből), de a Czemende zenekar tagjai is hamar letettek a továbbjutásról, mert tizenhét pontot kaptak a négy zsűritagtól. Szirtes úgy vélte, nem elég tudni valamit, jól is kell időzíteni, Fáy Miklós pedig elmondta, hogy kutyául érzik magukat, mert csak négy produkció mehet tovább, de volt öt-hat igen jó.

rtl klub

Az első középdöntő eredménye a tévézők szavazainak és a zsűritagok pontszámainak összesítése után alakult ki. A legjobb nyolc közé bejutott Mr. Joe, László Attila, az Everdance és Szabó Ádám, azaz a tévézők is jórészt azokat kedvelték meg, akiket Hernádi Juditék. A továbbjutók legközelebb két hét múlva lesznek képernyőn.