Éva negyedik VV-párbajára készül, Jerzy és Alekosz finalista

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 utolsó kihívásán Anikó Évát nevezte meg párbajellenfélként, noha a szerinte pökhendi és érzéketlen Alekosszal van a legtöbb problémája.
Vágólapra másolva!

A VV4 utolsó kihívásán a kiesett szereplők adhattak tippet: előbb a hevesen gesztikuláló, hadonászó Béci indítványozta, hogy Anikó Alekoszt vigye ki párbajozni, mert a bent felállított erősorrend nem mérvadó, a lakók nem tudhatják, kinn ki népszerű. Nyomasztóan teátrálisan lépett fel eztán Ildi, aki Évát javasolta ellenfélnek, de ő még természetesnek hatott a harmadik tanácsadóhoz, Szandikához képest: a szőke lány szerint Jerzy a megfelelő ellenfél.

"Rengeteg mindent megéltünk együtt, sok rosszat, sok jót. Alekosz, mi két külön úton haladunk, ezek az utak nagyon ritkán találkoznak egymással. Nem voltál őszinte, nem tudsz bocsánatot kérni, nem tudod, hogyan kell szeretni" - kezdte szónoklatát Anikó (a képen), aki utána Évához fűződő, rapszódikus kapcsolatát is elemezgette, majd egy nehezen lebontható falat emlegetett, amelyet Jerzy és ő húztak maguk köré.

rtl klub, sajtóklub

"Nehezen jutottam döntésre, de az eszemre és az ösztönömre hallgatok" - fejezte be a monológot, és Évát választotta ellenfélnek, noha Alekosz az, akivel nem bír tovább egy fedél alatt létezni. "Ott fogok lenni a fináléban" - közölte idegesen a kihívott fél, majd ment is dohányozni.