Szembesítés előzi meg Alekosz párkereső valóságshow-ját az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub műsorstruktúrája szerint a VV4 fináléja utáni napon "szembesítés" lesz, mind a tizenhat szereplővel, ezt követheti a Szerelem legfölsőbb szinteken.
Vágólapra másolva!

Kiadta a VV4 utáni hétre vonatkozó programstruktúráját az RTL Klub: kiderül belőle, hogy a május 8-i Való Világ-finálé után nem hagyja a csatorna, hogy a nézők elfeledjék a szereplőket, mert már másnap tart egy stúdióműsort, A szembesítés címen. Ebben elvileg az összes lakótárs megjelenik, várható némi verbális csetepaté, főleg Béci, és két régi ellenfele, Olivér és Alekosz (a képen) között.

rtl klub, sajtóklub

Utóbbi, ha rábólint (és valószínűleg olyan ajánlatot kap, hogy elfogadja), saját valóságshow-val lehet már képernyőn május 10-től, keddtől, szintén a hetes sávban. A korábbi tervek szerint beköltözik legalább tizenhat nő a villába (amelyet egy nap alatt kell kitakarítani és kicsinosítani) Alekosz pedig bejár hozzájuk ismerkedni, majd csapatos és egyéni randikra viszi a jelentkező lányokat. A tervezett reality szombaton is adásban lesz, a Fókusz Plusz és a Csillag születik közt, de vasárnapra is be van írva, a VV4 szokott műsorsávjában.