Hazaküldtek két lányt az Éden Hotel alapszereplői közül

Vágólapra másolva!
Meglehetősen fordulatos volt a Viasat3 valóságshow-jának április 28-i párválasztó ceremóniája: kiesett a reality első percétől képernyőn lévő Kriszta és Jennifer.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel április 28-i párválasztójára Szandra újfent védettséggel érkezett, így a szereplők beletörődtek: legalább az egyik kieső személyéről a legtaktikusabb, legtöbbet kavaró, fekete hajú lány dönt majd. A párválasztó első részében kiderült, hogy a korábbi felmérésen legrosszabbul szerepelt lánynak menten távoznia kell: mivel Szandra nem eshetett ki, Jennifer kapott Santa Marta-Budapest repülőjegyet, mivel a fiúk lustának, nyafkának, hisztisnek találták a korábbi hetekben.

viasat3

Mikor az észak-kolumbiai, szélfútta éjszakában összeállt az öt, többé-kevésbé kiszámítható páros, egyfajta tévés, drámai csúcspontként Szandra következett: kiüthette volna Nikit Ádám mellől, gyengítvén így a legerősebbnek vélt karaktert, de hazaküldhette volna bármely új lányt is, alig négy nap után. A védett játékos azonban a megrökönyödött Dani mögé állt, így a fiú párja, Kriszta esélyt sem kapott, mehetett csomagolni.

Nézze meg a helyszínen készített képeinket itt!