Udvarias kezdés után bedurvult a VV4 párbaja, Éva a földön hempergett

Vágólapra másolva!
Visszafogott, szelíd kezdés után kósoltgatni kezdték egymást Anikó és Éva a Való Világ május 2-i párbaján. Nem sokkal a lezárás előtt döntetlen volt az állás, 50-50 százalék állt a képek alatt - majd utána Éva hempergett a földön örömében, mert újfent nyert. Anikó 154 napot volt játékban.
Vágólapra másolva!

Az előzetesen megbeszélteknek megfelelően viszonylag kulturáltan, udvariasan kezdték a Való Világ-szereplők a negyedik széria utolsó, május 2-i párbaját: előzőleg megegyeztek abban, hogy nem bocsátkoznak verbális csetepatéba, mert mindketten csak rosszul jönnének ki belőle. Idővel azonban finoman osztani kezdték egymást, téma volt Anikó túlzott rajongása Béci, Olivér és a vendégként érkezett Király L. Norbi iránt, Évát pedig hisztisnek és notórius szabályszegőnek aposztrofálta ellenfele.

Fotó: Mudra László [origo]
Kattintson a fotóra további képekért!

A VV-szériák korábbi játékosai közül Milo, Gigi, Zsófi, Jerzy Anikónak drukkolt a párbajon, Olivér, Alekosz és Anett Évát várta győztesnek, Szandika pedig hezitált (bár ezt a szót nem ismeri), majd nem mondott nevet. Röviddel a vége előtt 50-50 százalék volt az állás, tíz perc alatt Anikó feljött egy kissé, mert előtte Éva vezetett 52 százalékkal.


Fotó: Mudra László [origo]
Kattintson a fotóra további képekért!

A legvégén a show főszereplői elégedetten megállapították, hogy "szimpatikus úrinők" voltak, ehhez képest Éva rikoltozva közölte, hogy Anikó tíz-tizenkét emberhez csapódott az elmúlt hónapokban, riválisa pedig azzal támadott vissza, hogy Alekosz nélkül Éva sehol nem lenne, és ő is támasznak megfelelő lakótársak után nézett volna.

A legvégén a negyedik párbaját nyerő Éva pöröghetett és gurulhatott újfent a földön, tébolyult sikolyokat hallatva, mert 51 százalékkal felülmúlta riválisát. 154 napos játék után Anikó normálisan viselte a kudarcot, Évának üzent be a villába. "Ideje, hogy nő nyerje meg a Való Világ-ot!" - mondta, arra utalva, hogy a korábbi három széria végén fiúk örülhettek.