Tizenhat nő vár a Való Világ 4 győztesére, akivel a finálé után Olivér beszélgetett először arról, hogy hosszan castingolt a megfelelő jelöltek előkerítése végett.

"Látszott rajta korábban, hogy már jött volna ki a villából, de ez a három hét már nem számít, vállalni fogja a műsort" - vélte Béci a BeleValó című műsorban, és minden volt lakótársa is bízott benne, hogy nem fölöslegesen költött milliókat az RTL Klub a Szerelem legfölsőbb szinteken című napi, párkereső show-ra (erről itt írtunk bővebben).

Mudra László [origo]

"Fantasztikus, szuper dolog, még a megemésztés periódusában vagyok" - magyarázta kimérten a diadalt a VV4 győztese a műsorban. "Amikor kijöttem, úgy éreztem, hogy elvonási tüneteim lesznek. Én azt a helyet, a villát megszerettem, részemmé vált. Nagyon szerettem az ágyamat, a sarkot, ahol aludtam. A bezártság viszont egyáltalán nem zavart, mindenféle kényelem, luxus megvolt. Nem éreztem a falakat" - tette hozzá.

Alekosz elmondta, hogy rettentő izgatott volt a végén, állítása szerint ilyen idegállapotban nem volt még soha, a nyeremények közül pedig az autót fogta fel eddig, mivel az egy darabig ott állt a VV4 villa kertjében.

Ajánlat: Jerzy összezavarodott, Éva pedig Peggy Bundynak hiszi magát