Ragyogó eredményt ért el Alekosz bejelentése

Vágólapra másolva!
A kábelcsatornák közül eddigi legnagyobb közönségarányát elért műsor volt a Cool tévén a május 8-i BeleValó Világ adása a 18-49-es korosztály körében, főműsoridőben, állítja a Cool tévé. A gond csak annyi, hogy a műsor este 11 után kezdődött.
Vágólapra másolva!

Május 8-án, vasárnap késő este, a Való Világ 4 fináléját követően a Cool tévén a BeleValó Világ kiemelkedően magas, 23,1 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi korcsoport körében, azaz megötszörözte átlagát. A Cool tévé közlése szerint a kereskedelmi televíziózás indulása, 1997. november 1-je óta a legmagasabb közönségarány, amit a 18-49 éves korosztály körében kábelcsatorna elért Magyarországon, ilyet eddig csak országos, földi sugárzású adók (RTL Klub, Tv2, MTV) tudtak produkálni.

Az eredmény valóban szép, de az eset 11 utáni sáv már nem főműsoridő, és a Viasat3-on ennél lényegesen jobb közönségarányt ért el például A holtsáv, az Élve vagy halva és a Nyomtalanul (34-40 százalék) - igaz, hajnali fél négykor. A Viasaton azonban a Nash Bridges, a Gyilkos sorok és más krimik, filmek is értek el 30 százalék fölött eredményt 2007-2008-ban, este 11 körül, de inkább utána - ami már szintén nem számít főműsoridőnek.

Mudra László [origo]

Az Cool tévés adás első szegmensében a Való Világ második és harmadik helyezettjei, Jerzy és Éva elmélkedtek a villalétről, az öt év fél hónapos önkéntes fogság legszebb és legkeservesebb pillanatairól. Utána betoppant a nyertes, Alekosz, aki addigra belement, hogy három héten át nőkkel ismerkedjen, természetesen az RTL Klub kamerái előtt.

Ajánlat: Beköltözött Alekosz háreme az átalakított villába