Pirkadatig ment az ittas lelkizés Alekosz háremében - képek

Vágólapra másolva!
A Szerelem a legfölsőbb szinteken május 11-i adásban a Való Világ győztese négy nőtől már meg is válik. Az első este pár új villalakó nem tudott aludni, hajnalig sóhajtozott, iszogatott és pityergett a teraszon. Nézzen sok új képet!
Vágólapra másolva!

Számos groteszk, abszurd jelenetettel elrajtolt az eleve viccesnek szánt Szerelem a legfölsőbb szinteken című reality, amelyben a volt villalakó, Olivér segítségével próbál párt találni magának Alekosz.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Viperafészek: így néz ki az új villa - több képért klikk a fotóra!

A május 10-i adásban az egy nappal korábbi eseményeket foglalta össze az RTL Klub: beköltözött a villába tizenhat menyasszony-jelölt, akikhez az este során Alekosz és Olivér kétszer is ellátogattak. Másodjára a háremhölgyek ajándékokkal kedveskedtek a némi pálinka után már üdvözülten mosolygó, pár mélyebb dekoltázsba bele-belefeledkező Alekosznak: volt, aki a szívverését hozta, más erotikus képeket, de akadt, aki eredeti ötletnek vélte, ha kihúzott bölcsességfogát adja át, mondván, így önmagából nyújt át egy darabot.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Így néz ki a kéjbusz - több képért klikk a fotóra!

Noha fürdőszoba csak egy van, a villa tíz embernek kényelmes, és jelenleg tizenhatan lakják - de nem sokáig, mert a párválasztó valóságshow-kban a feszültséget azzal lehet fenntartani, ha szabályos időközönként kitesznek egy-egy szereplőt. Alekosz a szerdai adásban mindjárt négy lánytól is búcsúzik.

Ajánlat: Ötszáznál több jogsértés a VV4-nél