Szerelmi háromszög és féltékenység a magyar websorozatban

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork websorozatának fő karaktereit fiatal színészek alakítják: Herrer Sára filmekben és sorozatokban szerzett tapasztalatot, Bátyai Évát a Győri Nemzeti Színház, Rédei Rolandot a Szegedi Nemzeti Színház látogatói ismerhetik.
Vágólapra másolva!

Május 23-án, délben kerül ki a Barátok közt-öt is gyártó Magyar Grunfy UFA gyártásában készült Csalfa Karma első része a Life.hu-ra: a történet központjában egy szerelmi háromszög áll, amelyben két nővér verseng ugyanazon fiúért.

Forrás: [origo]

A Csalfa Karma főszerepeit fiatal színészek kapták: a testvérpár egyik tagja a tiszta lelkű, kreatív, de visszahúzódó Anna. Őt a Kesh Zenekar énekesnője, Herrer Sára alakítja, aki Fluor Mizu címűdalának dzsesszes feldolgozása miatt is ismert, színésznőként szerepelt többek között a Sorstalanság-ban, az Életképek-ben, a Casino-ban, a Szégyen-ben. A másik lánytestvér, Szonja, karaktere szerint modell, aki bármire képes azért, hogy végre megállapodhasson - őt Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház tagja alakítja. A férfi főszereplő Robi, aki nem is tudja, mekkora döntés előtt áll - szerepét a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Rédei Roland játssza.

Forrás: [origo]

Az Origo Zrt. megrendelésében készülő sorozat egyenként hétperces részei hétfőn-szerdán-pénteken kerülnek ki a Life.hu női portálra, összefűzött részeit pedig vasárnaponként adja a LifeNetwork TV.

Nézzen videót is:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NHaYd9n6z1b9fALF