Alcatraz és The Finder címmel indul 2011-ben új sorozat a FOX csatornán - idővel a hazai tévézők is láthatják ezeket.

Az amerikai FOX tévécsatorna nemcsak elkaszált több sorozatot (köztük kettő olyat, amelyet az RTL Klub vetít itthon), hanem újakat is berendelt.

Széria lesz az Alcatraz-ból, amelynek története természetesen a börtönszigeten játszódik: krimi lesz elsősorban, misztikus vonallal erősítve, ugyanis a történet szerint az 1960-as évek fegyencei bukkannak fel a jelenben, titokzatos módon. A sorozat ötletgazdája J. J. Abrams (Lost, Alias), aki a többéves közös munka során megkedvelte a Lost-ban látott Jorge Garciát (a képen), és bevette a sorozatba.

A The Finder pilotja is megtetszett a vezetőknek, ez is elindul majd: az itthon nagyon jó nézettséget produkáló Dr. Csont című sikersorozat spinoffjaként szerepelt a listán.

fox

Úgy tűnik, nem lesz sorozat a Weekends at Bellevue-ből, Lauren Ambrose tehát csalódott lehet (őt a Sírhant művek-ből ismerheti a hazai tévéző, a depressziós, vörös hajú lány karakterét hozta), de indul sorozat The New Girl címmel, amelyben egy fiatal tanárnő három egészen különböző karakterű férfival költözik össze. Hasonlóan berendelte a csatorna az I Hate My Teenage Daughter -t, amely két nő és lányaik konfliktusait mutatja be, a tervek szerint sok humorral.