VV Éva csalódott, de bízik az RTL Klubban

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 harmadik helyezettje, Baukó Éva jól érzi magát a kinti életben, elszomorodott viszont, amikor megtudta, hogy Anikó és Gigi kapta Alekosz show-jának kísérőműsorát, az AlekosznakValó-t. Eddigi élményeiről, terveiről kérdeztük.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sűrűn telnek a napjaim, rengeteg programom van, nagyon sok haknim, közönségtalálkozóm lesz - szerintem az egész nyarat ezzel fogom tölteni. Utána szeretnék a médiában - vagyis az RTL Klubnál - egy olyan posztot magamnak, amely a riporterkedéssel kapcsolatos: Elsősorban nem riporter szeretnék lenni, hanem háttérmunkásként, gyakornokként szeretnék belelátni a szakma rejtelmeibe. Szeretnék tanulni a nagyoktól, illetve elvégezni egy médiasulit" - mondta Éva az [origo] megkeresésére.

Rosszul is esett neki, amikor megtudta, hogy Anikó és Gigi fogja vezetni az Alekosz párkereső műsorát támogató AlekosznakValó-t. "Amikor kijöttem a villából, a BeleValó című műsorban tudtam meg, hogy ők lesznek a műsorvezetők. Nem volt túl pozitív a reakcióm, nem azért, mintha irigykednék rájuk, hanem mert Alekinyó nekem a legjobb barátom. Szomorú voltam és csalódott, de mivel bent voltam a villában, nem tudtam részt venni a műsorvezetői castingokon, amelyek korábban zajlottak. Egy nap alatt nem lehetett volna engem lecastingolni" - fogalmazott. Éva azonban így is részese lehet a Szerelem a legfölsőbb szinteken című produkciónak - az RTL Klub már megkereste ez ügyben. A műsor mindenesetre tetszik neki, legalábbis egy adás alapján, amelybe belenézett: "Néztem a műsort, vicces volt, tetszett. Jót nevettem Alekoszon, Olivéren és a lányokon is, remekül elszórakoztattak" - mesélte a villába törtetőként bekerült lány.

A párkereső műsor két alapfigurájával Éva már a játék alatt jó kapcsolatba került, és a továbbiakban is tartani szeretné velük a kapcsolatot: "Csak Olivérrel és Alekosszal fogom tartani a kapcsolatot, ők azok, akikben megbízom. Persze a többieket sem akarom kerülni, fogunk azért találkozni, de óvatosan viszonyulok hozzájuk" - mondta.