Az X-Faktor 2 házhoz megy a magyar tehetségekért

Vágólapra másolva!
Vajdaság, Felvidék, Erdély, Kárpátalja sem maradhat ki az RTL Klub szerint: úgy vélik, hogy biztosan akad olyan fiatal tehetség, akinek messze van Budapest, ezért négy városba elutazik a válogatócsapat.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szeretnénk a határon túli magyar tehetségeket megtalálni az X-Faktor számára. Tudjuk, hogy nagyon sokan vannak, akiknek nincs lehetőségük elutazni Budapestre a válogatásra, úgyhogy mi indulunk turnéra, és körbejárjuk a környező országokat, és megnézzük, milyen tehetségek vannak ott" - mesélte Ördög Nóra az RTL Klub Reggeli című műsorában. Takács Nikolas igazat adott neki: szerinte van, aki nem tud, vagy nem mer elutazni.

rtl klub, sajtóklub, bársony bence

A magyar válogatás már zajlik a fővárosban, pénteken Ungvárra, Kárpátaljára mennek, május 24-én Újvidék, 26-án Dunaszerdahely, 30-án Marosvásárhely a célpont. "Reggel tíztől lehet jönni, addig maradunk, míg tart a válogatás" - tette hozzá az X-Faktor castingjában is aktív műsorvezető. Csak 16 év felettiek jelentkezhetnek: nem kell mást tenniük, mint e-mailben regisztrálniuk az [email protected] címen.