Esztergályos Cecíliával és Lakatos Márkkal indul az első magyar romantikus websorozat

Vágólapra másolva!
Május 23-án, 12.30 órakor indul a Csalfa Karma című romantikus websorozat a life.hu oldalon. A főszereplők Herrer Sára, Bátyai Éva és Rédei Roland, feltűnik a szériában - többek közt - Esztergályos Cecília is.
Vágólapra másolva!

Május 23-án, 12.30 órakor indul a Csalfa Karma websorozat a life.hu oldalon, olyan szereplőkkel, mint Herrer Sára, Bátyai Éva, Rédei Roland és Esztergályos Cecília. A története egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, ahol két nővér törekszik ugyanazon férfi megszerzésére. "A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást" - mesélt az alapkoncepcióról Kinizsi Ottó, a Barátok közt egykori Balassa Imréje, aki ezúttal társproducerként segít: a sorozatot a Barátok közt gyártója, a Magyar Grundy UFA készíti.

Esztergályos Cecília játssza a websorozat jóságos boszorkányát: ő a harsány idős hölgy a földszinti lakásból, aki azt gondolja magáról, hogy tud jósolni. Ez vagy igaz, vagy nem, mindenesetre egyfolytában azon igyekszik, hogy két fiatal lélek ne kerülhesse el saját karmáját. Tóth Ildikó színművésznő is feltűnik az alkotásban, méghozzá egy igen harcias, megcsalt feleség szerepkörében. Lakatos Márk kétszeresen is hozzájárult a websorozathoz, hiszen ő alakította ki a karakterek stílusát, miközben a történet szereplőjeként önmagát alakítja. Szerepet kapott még a sorozatban Molnár Áron és Győri András, valamint Napóleon, egy német dog.

Forrás: [origo]

Nézze meg a sajtótájékoztató képeit itt, a forgatáson készített fotóinkat pedig itt!

Hétfőn, szerdán és pénteken, ebédidőben érkeznek a hétperces webizódok a Life.hu-ra, vasárnap este 10-kor pedig a LifeNetwork TV-n látható a heti összefoglaló. Nézze meg itt az első részt!

A life.hu kiadója az Origo Zrt.