Elbúcsúzott a képernyőtől a magyar valóságshow-rekorder Alekosz

Vágólapra másolva!
Május 29-én ért véget a Szerelem a legfölsőbb szinteken című párkereső reality, amely egyfajta spinoffja a Való Világ-nak. Alekosz nem a hideg-rideg Olgát választotta, hanem a fiatalabb és lelkesebb Veronika mellett voksolt.
Vágólapra másolva!

Május 29-én vége az RTL Klubon a Szerelem a legfölsőbb szinteken című párkereső realitynek, amelynek főszereplője a VV4 nyertese, Alekosz volt. A görög tévétörténeti figura lett, mert 2010 november 20-a, a negyedik évad indulása óta folyamatosan képernyőn volt, főműsoridőben: más realitysztár nem kapott itthon ennyi figyelmet. A párkereső műsor már nem hozta huzamosabban a VV4 negyven százalék fölötti számait, de a 32-34 százalékos közönségarányok is igen jónak mondhatóak, azaz jól tette az RTL Klub, hogy egy tízmilliónál lényegesen kisebb összeggel meggyőzte Alekoszt.

Forrás: [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

19.00: Elindult a műsor, a főszereplő Olivérrel trécselt a luxusbuszban.

19.10: Zenei blokk után beköszönt a stúdióból Sebestyén Balázs, Lilu, majd a Vilmos hercegnek öltözött Alekosz - a megszokott, kissé modoros stílusában - két nőről, két pólusról és a döntés nehézségéről értekezett.

Forrás: [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

19.15: Az hamar kiderült, hogy Balázs nem tudta megjegyezni a műsorban szereplő nők nevét, összekevert kettőt. Barbara végtelen fájdalomról számolt be.

19.19. Alekosz szerint Olga "a Nő", arisztokratikus teremtés, akinek meghódítása nagy feladat. "Ebben a pillanatban nem tudnám elmondani, kit választok" - füllentette szemrebbenés nélkül.

Forrás: [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

19:26: Olga sokkal jobban beszéli a magyart, mint Fekete Pákó, noha pár nap helyett "parnap"-ot mondott. Nehét időszak volt ez neki, emlékezett - nos, a tévézőnek sem volt könnyű.

19.31: "Nagyon izgulok" - jelezte vetélytársnője, Veronika, amire a lassan belendülő Balázs a "Miért?" kérdéssel próbálkozott.

19.37: "Szeretném üdvözölni a tizennégy hölgyeket" - mondta Alekosz anyja, majd szemüveget vett fel, és felolvasta két kérdését, papírról: "Veronika, mit érzel a fiam iránt? Neked a fiam igazi a számodra?" (sic)

Forrás: [origo]
További fotókért kattintson a fotóra!

Ajánlat: Már keresik a Való Világ 5 szereplőit

19.43: Sebestyén Balázs viszont közben összeszedte magát, felvette cinikus énjét, és elszórt két-három poént. A tévézők érdemben nem dönthetnek, de kiderült, hogy a rokonszenvvoksok alapján az egyik nő hetven, a másik harminc százalékon áll.

19.55: Olgát csak a rengeteg kamera és a bezártság zavarta. Ennek fényében teljesen érthetetlen, miért jelentkezett valóságshow-ba.

Forrás: [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

20.02: Veronika bízik benne, hogy Alekosz nem fog csókolózni a műsor után más nőkkel, rajongókkal. Balázs szerint ez csak az elfogyasztott pálinka mennyiségétől függ.

20.09: Újabb igen fontos adat a második reklámblokk előtt: Alekoszt Csimpikének hívják viccesen, Veronika beceneve pedig Tubitubi.

20.31: A tévéző megtudta, hogy Csimpi csókja hangulatfüggő. Veronika eltévedt a szavak dzsungelében, össze-vissza beszélt, holott csak azt kérdezték tőle, hogy ha Alekosz egy csóró, ismeretlen senki lenne, aki az utcán megszólítja, akkor is összeállna-e vele.

Forrás: [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

20.35: Szandika szerint Veronika még nagyon fiatal, tanítható, formálható lány, ő való a görögnek. VV Zsófika egészen véletlenül bikiniben van, amikor Olivér felkeresi, Éva pedig - szintén teljesen spontán - egy ismert, úgynevezett sztárfodrász szalonjában, hogy legyen egy kis reklám neki is.

20.38: A már kiesett háremhölgyek szinte mind Veronikának drukkoltak. Az orosz Olga népszerűsége a mélyben.

20.45: "Ha nem bírják az izgalmakat, vegyenek inkontinencia-betétet!" - búcsúzott az újabb reklámblokk előtt Balázs.

20.59: Csúnya elutasításokról mesélt Alekosz, a nők régebben semmibe vették, majd pajkos pónit és bizalmatlanságot emlegetett, elmagyarázta, kit, miért küldött haza. "A két véglet. A tűz és a víz. Tökéletesen testesítitek meg az én két pólusomat" - magyarázta a két döntősről.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

21.02: "Csak egy valaki lehet életem párja" - jelentette be színpadiasan, majd sóhajtott. "Olga, olyan nő vagy, aki tökéletesen kompetivizál velem" - tette hozzá (bármit is jelentsen ez a szó).

21.04: Alekosz végül Veronikát választotta, jött a csók, az ölelgetés. Olga olyan dermedten nézett, mint az a moszkvai lakos, aki megkapta a mínusz húszban a fűtésszámláját.

21.07: A realityhős a Ha volna két életem című Piramis-dalt énekelte és zongorázta Olgának. Nagy sikere lesz majd a nyári haknikban (Alekosz naptára szeptemberig tele). "Majd a tengerparton hajkurásszuk a cápákat" - jelentette be a főszereplő, holott a nyereményút egy görög szigetre visz, amely környékén viszonylag kevés ilyen állat úszkál.

21.16: A műsornak vége, aranysárga konfettieső hull, a stáb pedig mehet lazítani fél év után.