Alekosz: Én a sakktábla vagyok, a többiek a bábuk - videó

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 nyertese még nem kapta meg nyereménylakását, de a héten birtokba veheti. A régi társak közül mindenkivel megbékélt, a nagy ellenség Bécivel még pálinkázni is elmenne. A hazai realityrekorder nem tudja, mit kezdjen az életével, de leginkább a zene érdekli.
Vágólapra másolva!

Alekosz, akit a VV4 produkció sajtófőnöke hozott el kocsiján, az [origo]-nál járva elmondta, hogy alig várja, hogy átvegye nyereményautóját: új kocsija még nem volt, előbb egy Trabant kombit hajtott, utána a családi, öreg BMW-t, de a műsor előtt két évig csak a tömegközlekedést használta. A szabadsággal egyelőre nem tud mit kezdeni, nem tudja pontosan, mit várnak tőle a hónapokra előre leszervezett haknikon, ahogy azt sem látja tisztán, mihez kezd fél év múlva. Leginkább a sakk és a zene érdekli, az előbbiből pedig aligha él meg.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Galériánk az [origo]-nál tett látogatásról kattintásra!


Mint a videóinterjúból is kiderül, a Szerelem a legfölsőbb szinteken tizenhat nője bajban lett volna, ha a mezőnyben ott van Gigi, Anikó vagy Éva is, mint háremhölgy. Alekosz arról is mesélt, hogyan került be a Való Világ 4-be: sokan nem tudják, hogy ő hónapokkal korábban, egy másik műsorba jelentkezett.


Ajánlat: nézze meg tévés blogunkat!