Öt éve megszűnt tévéműsort hoznak vissza az USA-ban

Vágólapra másolva!
Az NBC visszahozza öt éve megszűnt, Fear Factor című műsorát, melyet itthon A rettegés foka címmel, magyar szereplőkkel lehetett látni.
Vágólapra másolva!

Az NBC úgy döntött, visszahozza a Fear Factor-t, amely 2006-ban azért szűnt meg, mert nem bírta a nézettségi versenyt az American Idol-lal. A csatorna testvéradóján, a Chilleren viszont most kiválóan teljesítenek a tíz évvel ezelőtti részek ismétlései is, így a producerek szerint megér egy próbát a műsor újraélesztése.

Az NBC egyik vezetője, Paul Telegdy szerint a show ráadásul most még látványosabb lesz, hisz 2006 óta a kaszkadőrök is sok új trükköt fejlesztettek ki, és a modern kamerákkal sokkal több mindent fel tudnak venni.

A műsor A rettegés foka címmel itthon is ment, Argentínában felvéve, magyar szereplőkkel: fizikai kihívást jelentő és lelkierőt igénylő feladatokban ebben sem volt hiány. Ebben a műsorban láthatott először olyat a hazai néző, hogy miképp küzd meg rovarokkal, patkányokkal, kígyókkal egy-egy tévéből ismert ember. A VIP-adások résztvevői Niki Belucci, Terecskei Rita, Győzike, Sebestyén Balázs, Csonka András, Fekete Pákó, Bódi Sylvi, Janics Natasa, Stohl András, Növényi Norbert, David Merlini, Leo, Valkó Eszter, Gallusz Niki, Hujber Ferenc, Kokó, VV2 Elvis és István Dániel voltak.