"Balázs Fecónak szívesen adtam volna tíz pontot" - vélemények a Csillag születik után

Vágólapra másolva!
Krizbai Tecának a napi elfoglaltság, a gyakori próba fog hiányozni, Szirtes Tamás szerint a részvétel volt a fontos, Fáy Miklós pedig inkább Balázs Fecónak adott volna tízest az RTL Klub tehetségkutatójának döntőjében, semmint a későbbi győztesnek - akiből előbbi lazaságát hiányolta leginkább.
Vágólapra másolva!

"Egy minimális csalódottság mindenkiben van, de örültünk, hogy legalább idáig eljuthattunk. A csapat sokkal erősebb lett ezáltal is, mi mindig együtt maradunk" - mondta a Cool tévén Vojehovszkij Ricsi az Appril Projectből, aki csak kölyökpezsgővel mert koccintani a kamera előtt, kiskorú lévén.

"Olyan győzött, akit én is nagyon kedvelek. Én már azzal nyertem, hogy nagyon sok szeretetet kaptam a nézőktől. Hogy kiket fogok hiányolni? Gomes, Mr. Joe, Timi Chen, Attila voltak hozzám legközelebb" - mesélte Krizbai Teca, akinek nagyon fog hiányozni a napi próba, és azt várja, hogy együtt lépjenek fel.

Hernádi Judit zsűritag elmondta, hogy bárki nyert volna, ő örült volna. Oroszlán Szonja szerint a tehetségnek a szorgalom nagyon jót tesz, Szirtes Tamás pedig arról értekezett, hogy "nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos". Úgy vélte, hogy fantasztikus verseny volt, amelyben már az nagy szám, ha valaki részese lehet. "Nagyon emlékezetes este volt, és ti megkaptátok azt, amire sokan csak áhítoznak: figyelmet, szeretetet, ismertséget" - tette hozzá.

cool

Fáy Miklós a Cool tévén elmondta, hogy végig nagyon kiegyenlített volt a küzdelem, a zsűritagok is úgy vélték, hogy bárki nyerhetett, nem volt egyértelmű favorit. "Itt már a személyiség, a hitelesség, a báj számított. Nagyon élveztem a duettben Balázs Fecó lazaságát, amit mindig hiányoltam Attilából. Balázs Fecónak szívesen adtam volna tíz pontot, de nem indult a versenyben" - emlékezett a döntőre.