Hamar ideér a True Blood folytatása és a Borgiák

Vágólapra másolva!
A True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat negyedik évadja már az amerikai premier másnapjától - több mint három hónappal a magyar HBO-s premier előtt - elérhető lesz az HBO GO online filmtárában.
Vágólapra másolva!

Az HBO GO magyarországi bevezetését különleges premier kíséri: a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat negyedik évadjának eleje már az amerikai premier másnapjától - több mint három hónappal az HBO-s premier előtt - elérhető lesz az HBO GO online filmtárában.

A True Blood negyedik évadjának első epizódja június 27-től egy évig látható az HBO GO rendszerében, a következő részek hétfő esténként kerülnek be a filmtárba, és egészen 2012 közepéig folyamatosan hozzáférhetők lesznek.

A VIII. Henrik uralkodását bemutató Tudorok után a Showtime csatorna újabb történelmi sorozata a hírhedt Borgia családot állítja a középpontba. A Jeremy Irons főszereplésével, részben Magyarországon forgatott Borgiák június 28-tól szintén látható az HBO műsorán, de az első három epizód már most megtalálható az HBO GO és az HBO On Demand kínálatában.