Jóban Rosszban: Szabó Zsófi is imádkozott az atyáért

Vágólapra másolva!
Közel egy év telt el Betty és Tamás atya búcsúja óta: a Jóban Rosszban végül visszahozta Száraz Dénes karakterét.
Vágólapra másolva!

Közel egy éve távozott Tamás atya a Jóban Rosszban című szappanoperából, de a Tv2 napi sorozata végül visszahozta Száraz Dénes karakterét.

Tamás atya nem tud szabadulni érzéseitől, nem tud túllépni Bettyn, ezért úgy dönt, szembenéz a kísértéssel, és visszatér. "Úgy érzem, sokkal felszabadultabb lettem, még inkább magamat tudom adni. Már nincs meg a kezdeti izgalom, mint amikor a sorozatban kezdtem, így sokkal könnyebben megy minden. Hiába játszottam rengeteg darabban, hiányzott a forgatás, nagyon megszerettem a társaságot és a műfajt is" - mondta Száraz Dénes a Tv2-nek.

Szerelme tárgyát Szabó Zsófi alakítja, aki szintén örül. "Dénessel nagyon jól tudunk együtt dolgozni, és magánemberként is egy hullámhosszon vagyunk, szinte testvéri a kapcsolatunk. Amikor visszajött, és először találkoztunk, a nyakába ugrottam, és megöleltem. Nagyon boldog vagyok, hogy folytatódik Betty és Tamás atya története" - lelkendezett, hozzátéve, sokat kérlelte a producert, hogy hozzák vissza Száraz Dénest a képernyőre.