Hőhullám és napi krimik - így nyaral a Tv2

Vágólapra másolva!
Július 4-től minden hétköznap Hőhullám cím alatt régebbi, humoros felvételeket ad a Tv2, előtte azonban krimi, a Gyilkos számok kerül képernyőre.
Vágólapra másolva!

A Tv2 nyári műsorrendje szerint 19.10-től a nézők a bulvármagazin, az Aktív lesz adásban, Gombos Edinával és Papp Gergővel, sztorikkal és sztárhírekkel. A strandoló celebekről szóló riportok, a fesztiválok és vitorlásversenyek felszabadult hangulata után krimivel próbálkozik a csatorna, minden hétköznap 19.55-től a Gyilkos számok (a képen) lesz képernyőn. Hétfőn a 80. résztől vehetik fel a fonalat a nézők, ez 2005-ös epizód.

Forrás: [origo]

Ahogy az RTL Klub vagy az MTV, úgy a Tv2 sem szeret költeni nyáron saját show-ra, nagyobb produkcióra, ilyenkor kerülnek elő a régi sikerek, olyan felvételek, amelyek egykoron meggyőző közönségarányt szállítottak. A Tv2 idén a Hőhullám-ban hisz, ezen gyűjtőfogalom alatt többek között a Beugró, a Bagi-Nacsa duó, az Irigy Hónaljmirigy, a Megasztár és a L'art Pour L'art Kabaré korábbi adásait, adásrészleteit láthatják a nézők. A humor után sorozatok vagy filmek jönnek: hétfőn az NCIS, kedden a Pitch Black, szerdán a Doktor House.

A szombat estéket a csatornán a filmek viszik el: július 9-én Az angyal és az Időzsaru 2. lesz adásban.