Niki és Szandra az Éden Hotelből új valóságshow-ba megy

Vágólapra másolva!
Az Aranypart című realityben négy volt Éden Hotel-szereplő építheti tovább médiakarrierjét. A szőke naíva, Niki és a fekete cselszövő, Szandra már biztos tagjai a Viasat3 új valóságshow-jának.
Vágólapra másolva!

Aranypart címmel indul balatoni valóságshow az ősszel a Viasat3-on, a forgatás július vége felé kezdődik Siófokon. A csatorna tavaszi nézettségi sikereit az Éden Hotel szállította, így praktikusnak tűnt átemelni négy, bevállalós, bulizós szereplőt az új műsorba: Niki és Szandra emlékezetes karakterek voltak, a kamerától már nem félnek, így igent mondtak a felkérésre.

Niki az [origo]-nak elmondta, hogy nem tudott arról, mit tervez a csatorna, egyszer csak felkeresték az ötlettel, és hamar igent mondott - mert abban bízott, hogy valamilyen formában visszatérhet a képernyőre. "Szerettem volna még szerepelni, és mivel jelenleg nem dolgozom, kapóra jött a felkérés. Nem kell tehát munkát feladnom a valóságshow miatt: korábban kaptam egy üzletet, cipőboltot, amelyben egyedül dolgoztam. Családi vállalkozás volt, de a bolt már nincs meg" - mesélte.

Dolgozniuk kell majd a realityben, nem kizárólag bulizásról és henyélésről szól majd az a pár balatoni hét. "Konkrét munkát nem mondtak, de alighanem olyan meló lesz, ami strandhoz köthető, legyen az vízibicikli kölcsönzése vagy sörcsapolás. Szandrával pedig nagyon jóban vagyunk, együtt élünk albérletben Budapesten, így örültem, hogy őt is felkérte a csatorna" - mesélte.

Bevállalós, vagány fiúkra, csajokra vágyik, nem szeretne megjátszós, kétszínű fiatalokkal együtt lakni. "Olyan lakótársakra vágyom, akik kimondják, ha nem tetszik nekik valami. Biztos, hogy lesznek konfliktusok, de majd megoldjuk ezeket. Párom momentán nincs, szerintem a Balatonnál nem is fog kialakulni senkivel semmi mélyebb, szimplán buli lesz. Bármiben benne vagyok, amit a helyzet hoz, de az Éden Hotel óta azért változtam is... hogy mennyit, az kiderül a műsorból" - mesélte.

Az Éden Hotel végjátéka nem lepte meg különösebben - nem úgy, mint a nézőket. Úgy gondolja, hogy ő csak akkor nem dobta volna el a hűséggömböt, ha Ádámmal áll szemben, mert benne maximálisan megbízott. "Szerintem ő is kitartott volna mellettem 25 millióig. De persze teljesen más utólag okoskodni, mert ha benne vagy egy adott szituációban, akkor minden átértékelődik. Én nagyon örültem neki, hogy Kristóf eldobta a gömböt, jól tette, biztosra ment" - emlékezett. Alizt, aki az Éden Hotel nagy vesztese volt, nem szereti. "Azóta sem jó a viszonyunk, nem igazán csípem, talán még kevésbé viselem el, mint benn a műsorban. Akadtak haknik, amelyeken közösen kellett megjelennünk: ez a lány nem az én világom" - tette hozzá. Robival, aki szintén szekszárdi, azonban jóban vannak, de mivel Pesten lakik, most kevesebbet találkoznak.

viasat3

Niki úgy ment be az Édenbe, hosszabb távon tudjon profitálni belőle. "Talán van is valami kilátásban, a balatoni reality mellett. Akár háttérmunkára is igent mondtam volna korábban, de inkább képernyőn szeretnék lenni. A családom abszolút támogat ebben, többször hangoztattam, hogy ez az egyik álmom. Az Áll az alku-ban már szerepeltem, a VV4 később kezdte hirdetni magát, de jól is jártam azzal, hogy Kolumbiába kerültem, nem a villába" - tűnődött. Naponta többször állítják meg autogramért, diszkókban fotózkodnak vele a fiúk. "Már megszoktam, de ettől nem érzem többek magam" - fűzte hozzá.

Azt már Szandra és Niki is tudja, ki lesz a két, egykori édenes lakótárs a Balatonnál: "Egyiküket nagyon szeretem, jó ember, a másiknak nem örültem, de majd csináljuk a műsort... amilyen kis idióta."