"Ennek a műsornak nincs tétje" - indul az Aranypart forgatása

2011.07.20. 15:09

A Viasat3 július 21-én kezdi el forgatni a magyar Jersey Shore-ként is emlegetett Aranypart-ot, amelyben az Éden Hotel négy arca bulizik a Balatonnál, öt másik játékostárssal kiegészülve. A csatorna előző realityjéből ismert Niki, Szandra, Levi és István mesélt arról, hogy mit várnak az új műsortól, esetleg milyen új oldalukat mutatják meg.

A Viasat3 Aranypart címmel forgat új valóságshow-t, amelynek keretében Siófokra költöztet kilenc bulizós fiatalt: közülük négyen - Niki, Szandra, Levi és István - az Éden Hotel-ből kerültek ki, további ötöt pedig casting útján választott a csatorna. Az új produkcióba más típusú embereket kerestek, mint annak idején az Éden Hotel-be: amíg a kolumbiai tengerparton játszódó műsorban a taktikus, rafinált játékosoknak jutott nagyobb tér, addig a balatoni nyaralásra bulizni szerető, laza fiatalok mennek.

A jászkarajenői focista, Levi úgy véli, az Éden Hotel ellenében inkább az Aranypart lesz a neki való műsor: "Az Éden Hotel nem annyira az én műsorom volt, bár először azt hittem, az is a buliról fog szólni - végül is az Aranypart lesz olyan, mint amilyennek az Éden Hotel-t gondoltam. Mint kiderült, oda taktikus emberek kellettek, akik jól hazudnak, át tudják vágni a másikat. Ez most lazább lesz, nekem sokkal jobban bejön" - mondja az [origo] megkeresésére.

Az Éden Hotel-ből kikerült másik fiúnak, Istvánnak egy másik oldalát is láthatjuk majd az Aranypart-ban: "Megpróbálok a beszédstílusomon változtatni, az Éden Hotel-ben volt ezzel gond, többen megsértődtek azon, amit én csak poénnak szántam. Most figyelni fogok arra, hogy ne mondjak olyat, ami miatt esetleg megvethetnének" - fogalmaz. Niki és Szandra szerint sok minden függ majd a másik négy embertől, illetve a kialakuló helyzetektől: "Attól függetlenül, hogy ez a műsor a buliról szól, biztosan lesznek konfliktusok, hiszen össze leszünk zárva nyolcan" - véli Szandra.

Niki és Szandra egyébként amúgy is közös albérletben laknak, így valószínűleg egymással lesz a legkevesebb gondjuk. Istvánt nem annyira ismerik - Szandra nem is találkozott vele a műsorban -, de Niki azt mondja róla, hogy "nem az ő világa, olyanok, mint a tűz és a víz". Ennek ellenére bízik abban, hogy a fiú képes megváltozni: "Egyszer találkoztam vele az Éden Hotel óta, és tényleg teljesen más volt, mint a műsorban. Ott elég erőteljes támadásoknak volt kitéve a fiúk oldaláról, itt ez talán nem lesz, mert ennek a műsornak nincs tétje" - mondja. 

Istvánnal kapcsolatban Levi is óvatosan fogalmaz, be is vallja, hogy eleinte volt problémája vele - bár ezt ma már nem érzi. István szerint "Niki már nem fog úgy köpködni rá, mint az Éden Hotel-ben", Levivel pedig nagy bulit és nevettetést ígér a nézőknek, reméli, hogy a többi srác is hasonló stílusú lesz. Levivel "kiinná a pultot is", míg a lányok azért szolidabban mulatnának: "Én, ha két-három pohárral megiszom, már részeg vagyok, úgyhogy az italt nem fogom túlzásba vinni, de a bulizásban számíthatnak rám" - fogalmaz Szandra.  

Forrás: Viasat3

Levi (fehér sapkában) ezúttal más társasággal bulizik

A műsorban mindannyian látnak karrierlehetőséget, szívesen dolgoznának a médiában, akár a képernyőn, akár a háttérben. István csupán egy "normális" munkahelyet szeretne, hogy ne kelljen többet gyárakban robotolnia, de más is fontos a számára: "Legfőképpen azért jelentkeztem ebbe a műsorba, hogy feldobjam a nézők szürke hétköznapjait, és hogy végre megismerjenek, ne gondolják azt, hogy egy bunkó vagyok. Szeretném az elrontott öt perc hírnevemet kijavítani, ha lehetséges" - mondja.

A Jersey Shore című amerikai valóságshow-t - amelyhez az Aranypart-ot látatlanban hasonlítják -, egyikük sem ismeri jól, a legtöbben csak egy epizódot vagy egy részletet láttak belőle. Egyedül Niki nézett meg több részt, pontosan amiatt, hogy lássa, nagyjából mire számíthat: "A Jersey Shore-ban nagy viták és veszekedések vannak, elég nyersen beszélnek egymással az emberek - nem hiszem, hogy az Aranypart erre lesz kihegyezve. A külvilágban nincs ellenemre ez a nyerseség, de nem hiszem, hogy a műsorban is megmutatnám ezt az oldalamat" - véli.

KAPCSOLÓDÓ CIKK