Közel egymilliószor töltötték le a Csalfa Karmát

Vágólapra másolva!
Véget ért Magyarország első romantikus websorozata, a Csalfa Karma, a teljes szériát összesen 960 ezer alkalommal töltötték le.
Vágólapra másolva!

A life.hu internetes sorozatát, a Csalfa Karmá-t a széria végeztével 960 ezer alkalommal töltötték le, a televíziós változat pedig megduplázta a LifeNetwork nézőinek számát - legalábbis, ami az esti műsorsávot illeti. Hámori Barbara, az Origo Zrt. Szórakoztató tartalmakért felelős igazgatója szerint a life.hu direkt látogatóinak száma is megkétszereződött a Csalfa Karmá-nak köszönhetően. A websorozatból májustól hetente háromszor láthattak új epizódokat az internetezők, a televízióban pedig egy heti összefoglaló kapott helyet.

Forrás: [origo]

A Csalfa Karma középpontjában egy női testvérpár állt, akik személyiségre nagyon különböznek, mégis ugyanabba a fiúba szeretnek bele. A főszerepeket Bátyai Éva, Herrer Sára és Rédei Roland játszották, de szerepet kapott a sorozatban többek között Esztergályos Cecília és Lakatos Márk is.

Hámori Barbara elmondta, szeretnének következő évado(ka)t is készíteni a történetből: "Mivel egy igen költséges, magas minőségű sorozatról van szó, az Origo Zrt. vezetősége szponzorok bevonásával is biztosítani kívánja a következő évadok finanszírozását. Ma már - az első évad számai fényében - látjuk ugyanis, hogy a sorozat által kínált kereskedelmi lehetőségek, mint a termékelhelyezés, vagy kreatív szponzorációs megjelenések a hirdetők számára kiemelkedő hatékonyságúak lehetnek a websorozat támogatásával" - nyilatkozta.

A life.hu kiadója az Origo Zrt.