Charlie egy új angyala nem látta a régieket

Vágólapra másolva!
Minka Kelly és Annie Ilonzeh látott több, régi epizódot, de Rachael Taylor egyet sem tekintett meg. Ők hárman lesznek az új tévésorozat főszereplői.
Vágólapra másolva!

Az ABC csatornára készülő Charlie angyalai krimisorozat főszereplői közül Minka Kelly és Annie Ilonzeh tanulmányozták a hetvenes évek emlékezetes sorozatának régi epizódjait, de a harmadik színésznő, Rachael Taylor (a képen) egyet sem látott. A Comic Con nevű rendezvényen a rajongóknak elmondta, hogy ebben semmi kivetnivalót nem talál: szerinte mind a sorozat, mind a mozifilmek saját korukat jellemezték, ez pedig megint más lesz.



Az egyik nagy változás az lehet, hogy Charlie is feltűnhet a képernyőn, legalábbis az egyik producer, Alfred Gough szerint. Az angyalok továbbra sem találkozhatnak a megbízóval, nem tudják, hogy néz ki, de a tévézők láthatják majd őt. Eredetileg a 81 éves Robert Wagner lett volna Charlie, de a stúdió a napokban egy közleményben jelezte, hogy időzítési problémák, más munkái miatt nem ő kölcsönzi a megbízó, titokzatos férfi hangját.