Charlie Sheen nagyot kaszálhat, ha sikeres lesz az új sorozata

Vágólapra másolva!
A Ki nevel a végén? című, 2003-as vígjáték alapján készülő sorozat profitjának húsz százalékát elteszi Charlie Sheen.
Vágólapra másolva!

A tévétörténet egyik leggazdagabb embere lehet Charlie Sheen, amennyiben új sorozata a várt nézettséget hozza. Az új vígjátékról a forgalmazó Debmar-Mercury cég képviseletében Mort Marcus beszélt a Daily Starnak, aki szerint a 45 éves színész az összes profit húsz százalékát teheti zsebre a szerződés értelmében.

Mivel a sorozatot még nem forgatták le, és még nem neveztek meg tévécsatornát sem, az összeget megbecsülni sem lehet. Ami biztos, hogy Sheen a Két pasi - meg egy kicsi legutóbbi évadja során az amúgy is rekordnak számító 1,8 milliós dollár per epizódos gázsiját próbálta meg feltornázni, sikertelenül (helyére a Hollywood Reporter szerint Ashton Kutcher előtt Hugh Grantet is megkereste a produkció, de ő nemet mondott a részenkénti 600 ezer dolláros, azaz heti 113 millió forintos ajánlatra).

Forrás: Northfoto

Mint korábban megírtuk, a Két pasi - meg egy kicsi-ből kirúgott Charlie Sheen új sorozata a Ki nevel a végén? című, 2003-as vígjáték alapján készül, melyben eredetileg Jack Nicholson és Adam Sandler játszott: Sheen az előbbi karakterét viszi tovább, vagyis egy dühkezelési kurzus vezetőjét fogja alakítani, akinek magának is segítségre lenne szüksége. Sheen összes botrányáról itt olvashat többet.