Az X-Faktor volt a tévés évad legnagyobb dobása

Vágólapra másolva!
10 220 szavazat alapján, az [origo] tévérovatának olvasói szerint a 2010-2011-es televíziós évad legszórakoztatóbb tévéműsora az X-Faktor volt. Alekosz párkeresője nem hagyott mély nyomot a nézőkben.
Vágólapra másolva!

Több új műsorral próbálkoztak nézettségi versenyt nyerni a nagyobb tévécsatornák a 2010-2011-es idényben is: olvasóink 28,6 százaléka szerint az X-Faktor volt a legszórakoztatóbb, sokan drukkoltak Janicsák Vecának, Vastag Csabának, Király L. Norbinak és társaiknak. A válaszadók bő 27 százaléka szerint a Való Világ újabb szezonja volt a legjobb, így a listán ez a második, a képzeletbeli dobogóra pedig felfért még a 17 százalékos Éden Hotel, a Viasat3 kolumbiai valóságshow-ja.

Fotó: Mudra László [origo]

A középmezőnyben a Tv2 műsorai találhatóak, 9,3 százalék voksolt A nagy duett-re (ennek nézettségével a csatorna is elégedett volt, folytatás várható az idén vagy jövőre), 6,6 százalék szerint A 40 milliós játszma volt a legjobb, 5,6 százalék az Ezek megőrültek!-re emlékezik szívesen, a Megasztár viszont csak 4,9 százalékot ért el a szavazáson. Ennél is gyengébben szerepelt a Szerelem a legfölsőbb szinteken, a válaszadók csupán 0,9 százaléka vélte úgy, hogy nem volt ennél viccesebb műsor múlt szeptember óta.

A képen az X-Faktor szereplőválogatása látható.