A nap sorozatképe: érzed, hogy mocorog?

2011.08.01. 23:33

Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.

A krimi, amelyet keresünk, 2005-ös, és annyira sikeres, hogy spinoffot, testvérsorozatot is kapott, amely szintén látható hazai csatornán. Az okoskodó profilozók közül nem mindenki lehet szimpatikus a tévézőknek, de akad egy-két jól eltalált karakter, sok a hátborzongató eset, így a nézettség hat éve remek az USA-ban is - ahol a CBS adja. Szerencsére nincs annyi sorozatgyilkos a világon, amennyit ezek a fiúk már elkaptak hat évad alatt... melyik ez a sorozat?

cbs

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között ajándékokat (többek közt CSI: A helyszínelők-plakátokat, True Blood-pólót, Trónok harca-könyvet, férfi és női Doktor House-pólókat, Trónok harca-plakátot, bögréket, Poirot-posztereket, Hősök-képregényt, NCIS-sapkát, Caprica-bögrét, pólót) sorsolunk ki.

Jelenleg a harmadik forduló zajlik, a következő sorsolás a heti megfejtők közt augusztus 2-án lesz. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat az HBO, a Viasat3, a LifeNetwork, az AXN, a Tv2 és a Story4 ajánlotta fel.