2012-ben véget ér a Született feleségek

Született feleségek
Vágólapra másolva!
Az alkotónak, Marc Cherrynek a kilencedik évadra is megvolt a szerződése, a Született feleségek azonban már jövőre, a nyolcadik szezonnal véget ér.
Vágólapra másolva!

A Született feleségek-et adó ABC képviselői az amerikai tévékritikusok szövetsége által szervezett TCA Press Touron jelentették be, hogy a sorozat 2012 májusában véget ér. Az alkotóval, Marc Cherryvel korábban a kilencedik szezonra is megkötötték már a szerződést, most viszont módosították, nyolc évad után vetnek véget a kertvárosi történetnek.

Forrás: ABC

Az ABC szórakoztató tartalmakért felelős elnöke, Paul Lee elismerte, hogy egy ikonikus sorozatról van szó, amely - a Lost mellett - nagyban hozzájárult a csatorna felemelkedéséhez; pont ezért szeretne biztos lenni abban, hogy a megfelelő ponton zárják le a sztorit. Marc Cherry hozzátette: "Azt hiszem, egyetlen dolog van, ami nehezebb egy sikersorozat elindításánál: tudni, hogy mikor hagyjuk abba".

Cherry egyébként új sorozaton dolgozik: a jó és a rossz örök harcát bemutató Hallelujah pilotját már leadta az ABC-nek, de a csatorna idén még nem kívánt sorozatot készíteni belőle - az író-producer most azon dolgozik, hogy átírja, mégis képernyőképessé tegye a szériát.