Fizetne a ruhacég, hogy a Jersey Shore-ban ne hordják a termékeit

Vágólapra másolva!
Az Abercrombie & Fitch szerint kifejezetten rosszat tesz a cégnek, hogy a Jersey Shore szereplői is hordják a ruháit - akár még fizetne is, hogy ne tegyék.
Vágólapra másolva!

Az Abercrombie & Fitch szóvivője kijelentette, a cég még fizetne is azért, hogy a Jersey Shore szereplői ne hordják tovább a ruháit. Főleg a The Situation néven ismert Mike Sorrentino kedveli a márkát, ami a cég vezetői szerint egyáltalán nincs hasznukra: "Nagyon aggódunk amiatt, hogy a márkánk Mr. Sorrentinóval való társítása jelentős mértékben rombolja a rólunk kialakított képet. Tisztában vagyunk azzal, hogy a műsor szórakoztató szándékkal készült, de szöges ellentétben áll a márkánk természetével, ami valószínűleg sok hívünket is elgondolkodtatja" - áll az Abercrombie & Fitch által kiadott közleményben.

Forrás: [origo]

A Music Television magyar kiadásán is látható valóságshow olasz-amerikai fiatalok egy csoportját mutatja be, akik együtt laknak egy tengerparti lakásban: a szereplők igen felszínesek, túl sokat törődnek külsejükkel, jóformán csak balhéznak és buliznak - amiért egy olasz-amerikai szervezet, az UNICO National is hevesen bírálta a műsort. A reality ennek ellenére igen jól megy az Egyesült Államokban, az amerikai MTV már a negyedik évad indulása előtt megrendelte az ötödiket.