Három új sorozat érkezik a Viasat3-ra

Vágólapra másolva!
Szeptember elején két vígjáték- és egy akciósorozat indul a Viasat3-on: Vérmes Négyes címmel érkezik a Hot In Cleveland, jön a kövér pár kínlódását bemutató Mike és Molly, valamint a legújabb Nikita. 
Vágólapra másolva!

A Vérmes Négyes címet kapott Hot In Cleveland három negyvenes Los Angeles-i nőt mutat be, akik véletlenül az Ohio állambeli Clevelandbe keverednek, majd ott is ragadnak, miután rájönnek, hogy ott nekik is van esélyük a férfiaknál - ellentétben Los Angelesszel, ahol csak a húszéves színésznőcskék rúgnak labdába. A címbeli négyes negyedik tagja clevelandi szállásadónőjük, akit a neves komika, Betty White alakít. A magyarországi premierre szeptember 2-án, pénteken, 19.55-től kerül sor a Viasat3-on.

Forrás: TV Land

---------------------------

A Mike és Molly (Mike & Molly) a Két pasi - meg egy kicsi alkotója, Chuck Lorre 2010-ben indult vígjátéksorozata: egy olyan párról szól, melynek mindkét tagja jelentős súlyfelesleggel küszködik, a poénok fő forrását így a fogyókúrázási kísérletek sokasága adja. A két címszerepet Billy Gardell és Melissa McCarthy játssza; a Viasat3-ra a Vérmes Négyes-sel egy napon, szeptember 2-án érkezik a produkció, az első epizódot 20.25-től láthatják a nézők.

Forrás: [origo]

---------------------------

Nikita, a kényszerbérgyilkosnő történetének sokadik remake-je is jön a Viasat3-ra: az eredeti francia filmet (Nikita) Luc Besson rendezte még 1990-ben, három évvel később elkészült az amerikai változat (A bérgyilkosnő), újabb négy évre rá pedig született már egy sorozat is a sztoriból (Nikita, a bérgyilkosnő). A 2010-es széria erőssége, hogy egy karakteres hawaii szépséggel, a Mission Impossible harmadik részéből ismert Maggie Q-val játszatja a főszerepet. Szeptember 6-án 21.55-től indul a Viasat3-on.

Forrás: CW