Könyvet írt a villáról Alekosz

2011.08.23. 9:46

A Való Világ 4 győztese taktikázó ellenfelekre számított a műsorban, de gyengének találta lakótársait, akik közül egyet alaposan ki is használt, hogy megnyerje a fődíjat. Élményeiről könyvben számolt be.

"Az interneten visszanéztem az összes adást, és ezáltal újra megéltem a bent történteket. Ezt fogalmaztam meg a könyvemben. Számtalan kulisszatitok mellett kiderül, hogy szinte már a második hét után tudtam: túlkészültem magam a játékra. Azt hittem, vérre menő, taktikus küzdelmekre számíthatok, de a többiek inkább csak sírtak. Lerántom a leplet arról is, hogyan és melyik játékostársamat használtam fel arra, hogy én nyerjem meg a játékot" - nyilatkozta a Borsnak a VV4 nyertese.

rtl klub

Alekosz szerint senki nem tudta, mivel foglalkozik, csak családjának mesélte el, hogy könyvet ír. "Fordított világ lett a mű címe, és heteken belül a boltok polcaira kerül. A folyamatok már a lektorálásnál tartanak. Első körben tízezer példányban jelenik meg egy kis kiadónál. Külön gyártatok kemény kötésben is exkluzív példányokat, amiből tizenhat darabot a volt villatársaimnak szeretnék ajándékozni" - mondta a lapnak.