Így néz ki a Jóban Rosszban új arcot kapott karaktere

Vágólapra másolva!
Szorcsik H. Viktória ideiglenes visszavonulása után Bicskey Zsófi veszi át előbbi karakterét a Tv2 szappanoperájában.
Vágólapra másolva!

Szorcsik H. Viktória orvosa tanácsára szülési szabadságra ment, veszélyeztetett terhes lévén - átmeneti kiesése miatt Bicskey Zsófi veszi át előbbi karakterét a Jóban Rosszban című napi sorozatban. Bicskey Lukács (Argo, Tűzvonalban) lánya 24 éves, színészetet tanult, a "saját performanszok, divatbemutatók, a szívből jövő történetek" állank közel hozzá. Mint az Aktív-nak elmondta, nem izgul, de izgatott: "A stábból sem ismerek mindenkit, izgalmas dolog lesz új emberekkel megismerkedni. Ezt egy zárt közösségnek gondolom, ennek - akarva, akaratlanul - tagjává kell válnom."

Nagyon régen volt már egy általános castingon, úgy emlékszik, hogy tíz éve lehetett (bár akkor még nem indult el a Tv2 szappanoperája). "Akkor nem igazán vettem komolyan, nem is lett semmi. Nemrég hívtak be castingra Bea szerepére, megkaptam a szöveget, volt egy-két napom a felkészülésre. Lement, utána több hét telt el, csak akkor szóltak vissza, amikor már azt gondoltam, hogy nem lesz semmi belőle. Aztán hirtelen megkaptam a rengeteg szöveget" - emlékezett.

tv2

A karakternél ő vagányabb nőnek tartja magát. "Beánál egy kicsit tökösebb csaj vagyok, az ő naivitása és rácsodálkozós lénye nekem kicsit idegen. Én próbálom a szituációkat minél egyszerűbben és átláthatóbban kezelni" - fejtegette az Aktív-nak.