Női dulakodás, hiszti az Aranypart buliján - képek

2011.08.26. 10:48

Negyedik adásával egyidőben bulizott egy budapesti szórakozóhelyen az augusztus 22-én indult Aranypart című valóságshow csapata. A Viasat3 műsorának szereplői közül ketten összekaptak: Szandra és Niki már nem olyan jó barátnők, mint korábban voltak.

Növekvő nézettség mellett fut az Aranypart a Viasat3-on: a hétfői, nyitó 5,9-es közönségarányt 6,9-re növelte a csütörtöki epizódra a 18-49-es célcsoportban, az AGB Nielsen adatai szerint. Az éden hoteles szereplőkkel is felálló reality, amely nyolc-kilenc magyar fiatal - néhol megtervezettnek tűnő - balatoni bulizását mutatja be, főképp a harminc alatti, felnőtt női nézőknél népszerű. Ebben a célcsoportban a szerdai és a csütörtöki adások is bőven 13 százalékos közönségarány fölött hoztak.

A stáb és a szereplők egy budapesti szórakozóhelyen buliztak augusztus 25-én. Szandra megtépte Nikit, állítólag azért, mert utóbbi nem barátkozik vele és nem költözik vissza hozzá (a fekete cselszövő és a szőke naiva 2010 végén, az Éden Hotel kolumbiai forgatásán barátkozott össze, együtt laktak később a fővárosban). Niki később fotósunknak elmondta, hogy ilyen viselkedés mellett nem csodálja, hogy Szandrának már nem maradt barátja. Nézzen képeket!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Nézzen több képet: klikk a fotóra!