Vágólapra másolva!
Az Egy rém rendes család Al Bundyját alakító Ed O'Neill csillagot kapott Hollywoodban a Hírességek Sétányán.
Vágólapra másolva!

A néhai Al Bundy, Ed O'Neill csillagot kapott az amerikai szórakoztatóipar hírességeinek nevét megörökítő hollywoodi Hírességek Sétányán. A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara a színész több mint negyven éve tartó színészi munkásságát ismerte el a csillaggal. Augusztus 30-án O'Neill családja, barátai és színésztársai körében fogadta az elismerést.

A színészt számtalan filmben és sorozatban (Dragnet - Gyilkossági akták, Az elnök emberei) láthattuk, azonban legkiugróbb sikerét az Egy rém rendes család-dal aratta. A 1987-1997 között futott szériában ő alakította a Chicago külvárosában élő, kissé cinikus család fejét, a fásult, cipőbolti eladóként dolgozó Al Bundyt. Bárhol is tűnt fel O'Neill a sorozat befejezése után, általában mindenkinek a Bundy család kanapén üldögélő, a tévét bámuló, kiábrándult családfője ugrott be először.

O'Neillnek sikerült kibújnia ebből a skatulyából: az idén Emmy-díjra is jelölték a Modern család-ban nyújtott alakításáért. A sorozatban Jay Pritchettet, egy rendkívül színes család belevaló nagyapáját személyesíti meg.