Mélybe zuhan a vesztes az MTV és Gundel Takács új vetélkedőjében

Vágólapra másolva!
A Show & Game gyártja a Magyar Televízió új vetélkedőjét. A műsorvezető Gundel Takács Gábor lesz, a kvízt 2011 őszén láthatjuk a képernyőn. Az eredeti verzióban a kieső egy lyukba pottyan, csapóajtón keresztül.
Vágólapra másolva!

A Magyar Televízió új, 2011 őszére várt vetélkedőjét a Show & Game nevű cég gyártja - tudta meg az [origo]. A cég olyan műsorokat készített eddig, mint a Csináljuk a fesztivált, a Mesterszakács, a Szulák és más, a Mi kérünk elnézést, a Krém. Dolgoztak a Bagi-Nacsa párossal (Banánhéj, illetve Médiacápa), talkshow-t gyártottak Konta Barbarával, Jakupcsek Gabriellával, készítettek nyári valóságshow-t (Vásott kölykök), és az Áll az alku is a cég referencialistáján van.

A vetélkedőre felhívó szpotok már futnak az MTV-n. Megkeresésünkre sem Gundel Takács Gábor, sem a közszolgálati tévé sajtóosztálya, sem a produkció nem kívánt többet mondani a műsorról, de tévépiaci forrásból tudjuk, hogy a Still Standing című vetélkedőről van szó. A tévés szpotok alapján egy játékos méretik meg tízzel szemben, az izraeli formátumban is ez a helyzet. A műsort az Armoza Formats dolgozta ki, Izraelben 2010 decemberében debütált, de az amerikai NBC is megvette.

A kétezres évek gameshow-inak megfelelően már ez a műsor sem lassú, gondolkodós kvíz. Itt ugyan viszonylag egyszerű kérdésekre kell válaszolni, de látványelemekben erősebb, mit több elődje: a vesztesek például egy csapóajtón keresztül zuhannak a mélybe, gyakran panaszos kiáltásokat hallatva, ami a tévézőknek is szórakoztatóbb, mint egy közelről mutatott csalódott arc.

Nézze meg: