Így néz ki az új Való Világ-villa

2011.09.08. 17:39

Bemutatta az RTL Klub a sajtónak az ötödik VV-széria hátteréül szolgáló felújított épületet: az új designt kapott villa mellé épül az aréna, de a területen még nem kezdődött el a munka. Idén cselszövők, plázacicák, furák és szűz fiúk küzdenek a fődíjért.

A Való Világ újabb szezonjában tizennégy kategóriában mérkőznek majd meg a jelentkezők: Szenvedélyes nők, Plázacicák, Amazonok, Alfahímek, Alekosz exei, Cselszövők, Dumagépek, Érzékenylelkűek, Furák, Összeférhetetlenek, Helyes pasik, Skalpvadászok, Szüzek, Valóságshow-veteránok. Szeptember 12-én Dr. Csont után kerül képernyőre az első beszavazóshow, amelyben az Alfahímek csapnak össze. A Kiválasztás és a Párbaj vasárnaponként lesz majd látható - a menetrendről, az esti műsorrend változásairól itt írtunk.

Fotó: Mudra László [origo]

Így néz ki az új villa: klikk a fotóra!

A műsor menete az ötödik szériában módosul, a kiválasztás - kihívás - párbaj hármasa új műsorelemmel bővül. Az eddigi szabályoktól eltérően a párbaj után a nyertes nem kap védettséget, visszatérte után rövidesen következik a megmérettetés, amely során az összes villalakó megküzd egymással, és ennek a játéknak a nyertese kapja meg az immunitást jelző lila kendőt. Így a következő kiválasztáson - kihíváson már védettséget élvez. A megmérettetések helyszíne lesz az aréna, amely a villán kívül kerül kialakításra (jelenleg még nincs semmi az épület mellett).

Fotó: Mudra László [origo]

Több képért klikk a fotóra!

Szeptember 17-től élő online közvetítést ígér a csatorna, naponta 22:00 és 05:00 között, a www.valovilag.hu oldalon. Az új és régi műsorvezetőkről itt olvashat többet.