Nem nyert magyar Emmy-díjat

Vágólapra másolva!
A Gengszterkorzó című sorozat bizonyult a kreatív-technikai Emmy-díj-kiosztó legnagyobb győztesének, Gwyneth Paltrow és Justin Timberlake is díjat kapott, Varga Judit, a Borgiák című sorozat magyar berendezője azonban nem járt szerencsével szeptember 10-én. Az HBO 15 díjat érdemelt ki.
Vágólapra másolva!

A 2011-es kreatív Emmy-médiaeseményen a kanadai-ír-magyar koprodukcióban készülő Borgiák stábjának tagjaként Varga Judit látvány kategóriában reménykedhetett elismerésben két kollégájával, de végül a Gengszterkorzó (a képen) című sorozat kapta a díjat. A Borgiák végül két jelölést tudott díjra váltani a kreatív műfajokban.

hbo

Gwyneth Paltrow a népszerű Glee - Sztárok leszünk című sorozat vendégszereplőjeként gazdagodott a televíziós Oscarként emlegetett díjjal a kreatív Emmyk szombati Los Angeles-i gáláján, Justin Timberlake a Saturday Night Live alkalmi házigazdájaként érdemelte ki a szobrot.

A vendégszereplők között a drámasorozatokat tekintve Loretta Divine, a Grace klinika visszatérő szereplője kapott Emmyt, a férfiaknál ugyanebben a kategóriában Paul McCrane-t tüntették ki a Harry's Law című sorozatban nyújtott munkájáért. A Steve Buscemi főszereplésével forgó, Magyarországon is sugárzott Gengszterkorzó összesen hét kreatív Emmy-díjat söpört be, köztük a legjobb vágásnak és sminknek járó elismerést.