A leghangosabban sikítozó lány jutott be a VV5-villába

2011.09.13. 23:22

Az RTL Klub valóságshow-jának második beszavazóját a szőke Seherezádé nyerte, így ő költözhet be szombat este a VV5 felújított épületébe.

A VV5 második adásában a mindössze három hónapja tartó, ennek ellenére nagyon biztosnak vélt párkapcsolatban lévő Szilvi küzdött a bejutó helyért Seherezádéval, aki bemutatkozó kisfilmje alapján ideje nagy részét eddig azzal töltötte, hogy olasz barátja pénzét verte el dinamikusan különféle magyar butikokban. Félidőben előbbi tragikusan állt, mindössze öt százalékot gereblyézett össze, ellenben nagyon jól nyomult a harmadikként bemutatkozó Bea, annak ellenére, hogy nála kevésbé hihetően még senki nem mondta ki azt a magyar televíziózás történetében, hogy "előttem nincs akadály." 

Az első adás reménytelenül álmosító, melankolikus hangulata után valamelyest felpörgött a beszavazóshow, mindhárom jelölt éles hangon sikítozott, próbálta felülmúlni a többieket - legalábbis hangerőben. A továbbjutót a műsorvezető, Lilu nevezte meg: a voksok ötven százalékát szerezte meg Seherezádé (a képen), aki előbb pár obligát sikítással ünnepelt, utána pedig olaszul rikoltozva üdvözölte barátját, kérve, hogy várja majd meg a játék után.

rtl klub

A VV5 szeptember 14-én a dumagépek nevű kategória szereplőivel folytatódik.

KAPCSOLÓDÓ CIKK