Százmillióért építtette át az ÖsszeEsküvők-rezidenciát a Tv2 - képek

Vágólapra másolva!
Százmillió forintért alakíttatta át a Tv2 azt a budaörsi ingatlant, ahol a következő bő három hónapban az ÖsszeEsküvők forog. A stábnak közel ezer négyzetméternyi lakóterületet és egy nagyobb méretű, három részre osztott kertet kellett bekameráznia. Start pénteken.
Vágólapra másolva!

Szeptember 16-án indul a Tv2 idei legköltségesebb vállalkozása, az ÖsszeEsküvők, amely költségvetése ugyan nem publikus, de médiaipari becslések szerint közelít az egymilliárd forinthoz. A Budaörsön található ingatlant, amelyhez nagy kert és két épület tartozik, a gyártással megbízott Hajdú Péter cége százmillió forintért újította fel - ezt a producer mondta el az [origo]-nak a rezidencia szeptember 14-i sajtóbejárásán. Új konyhai felszerelés, új tapéta, új szőnyegek kerültek az épületekbe, a nappali ülőgarnitúráját Olaszországból rendelték, és falakat is kellett bontatni, hogy megfelelő tér álljon rendelkezésre.

Egy kétszáz és egy háromszor kétszázötven négyzetméteres lakóterültet kellett bekamerázni, a három részre osztott, medencés és kis tóval bíró kert mellett. A produkció 71 kamerát használ majd (ezekből 50 távirányítható), öt kilométernyi videókábelt, hat kilométernyi hálózati kábelt, két kilométernyi hangkábelt fektettek le négy kilométernyi tápkábel mellett. A felújítást húszfős technikai csapat végzi. A stáb a monitorfalon, 80 képen kísérheti az eseményeket, 50 mikrofonon át jut el a hang a vezérlőbe.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Több képért klikk a fotóra!

Az ingatlanban jacuzzi és benti medence is található: a nagyobb épület egy része két éve még a Benkő feleséget keres hátteréül szolgált, és felnőttfilmeket is vettek már fel ezen a helyszínen. Mint az [origo] megtudta, a Tv2 eredetileg külön ere a célra építtetett volna egy nagyobb házat (amelyben elfér a kezdésre kiválasztott huszonnégy szereplő, teljes luxusban), de nem volt elég idő minden engedély beszerzésére, a kivitelezésre, így célszerűbbnek tűnt bérelni egy panorámás házat, négy hónapra.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A férfiak külön laknak a lenti épületben, amelyhez kert tartozik, parányi tóval, aranyhalakkal. A nagyobb épülethez jacuzzi, fedett medence jár, ott az első emeleten, ahol konyha, étkező és tágas nappali is található, az anyósjelöltek laknak majd. A második szinten hat duplaágy található, ide költözik be a tizenkét lány, aki megpróbál férfit fogni magának - ugyanis a fődíjat csak akkor kapja meg a nyertes páros, ha a felek össze is házasodnak. (A műsor menetéről írtunk már korában).

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Több képért klikk a fotóra!

A reality annyira kiemelt fontosságú a Tv2 számára, hogy átalakul az esti műsorstruktúra miatta. A valóságshow elkerüli a rivális Való Világ-ot, de ennek ára, hogy 12-es karikával menjen a korábbi sávban. A 19.20-as kezdés azonban nem tűnik rossznak, ugyanis a Tv2 egy ideje igen jó nézettséget ér el az épp előtte befejeződő Tények-kel: már csak azt kell elérnie a csatornának, hogy az 1,3-1,5 millió néző, aki a hírműsort választja, maradjon is a párkeresőre.