Saját kisfilmet rendezett az RTL Klub híradósa

Vágólapra másolva!
Korábban ugyan már forgatott riportokat Kumin Viktória, de önálló kisfilmet még nem. Kedden adja le az RTL Klub a Híradó műsorvezetőnőjének anyagát a Szindbád című film forgatásáról, az akkor szövődött szerelmekről és a film trükkjeiről.
Vágólapra másolva!

Önálló kisfilmet készített Kumin Viktória, a Híradó műsorvezetőnője a Szindbád című film forgatásáról a XXI. Század-nak. "Amikor Huszárik Zoltán belefogott a Szindbád rendezésébe, és Sára Sándor elkezdett morfondírozni a képeken, még egyikük sem gondolta, hogy a film alaposan felforgatja az életüket. Nagy Anna és Szegedi Erika, a filmbeli Fruzsina és Florentin sem sejtett akkor még semmit. Nagy szerelmek szövődtek a forgatások alatt. Vittorio de Sica, a híres olasz rendező és színész pedig utólag sajnálhatja, hogy kimaradt a filmből. Így azonban Majmunka, akit Dajka Margit alakított, nem De Sicának, hanem Latinovits Zoltánnak főzte híres húslevesét. Ez a jelenet az egyik leghíresebb, a leves gőzölög és gyöngyözik a filmvásznon" - mondta Kumin Viki, az RTL Klubnak.

rtl klub, sajtóklub

"Szindbád az egyik legrejtélyesebb és legizgalmasabb magyar film számomra. Akárhányszor látom, mindig találok benne valami újat, amit addig nem hallottam meg. Erre a filmre meg kell érni. Először tinédzserkoromban láttam, semmit sem értettem belőle. Aztán később, amikor már tapasztaltam egy-két dolgot az életben, nagyon is megértettem, hogy miről szól: az életről és mindarról, ami vele jár" - tette hozzá. Kumin ezután rendszeresen dolgozik majd a XXI. Század-nak, Csala Zsuzsával már elkészített egy nagyinterjút, ezt októberben vetíti le az RTL Klub.