A nap sorozatképe: nagyon ismerős ez a fickó!

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban és tévés, sorozatos ajándékokat, posztereket, pólókat nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A keresett sorozat egy amerikai-brit koprodukció, az a David Crane az ötletgazda - Jeffrey Klarik mellett - aki a Jóbarátok producere is volt, így nem csoda, hogy a máig talán legismertebb szituációs komédia egyik szereplőjét is meghívta új projektjébe. A sorozat elején egy brit tévés író házaspár Hollywoodba utazik, hogy bedolgozzon a Nagy-Britanniában sikeres széria remake-jébe. Melyik - itthon nemrég bemutatott - tévésorozatból van a kép?

hbo

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat (könyvet, pólót, posztert) sorsolunk ki.

Jelenleg az ötödik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között október 4-én, kedden lesz. A nyertesek neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékokat a LifeNetwork, a Viasat3, az HBO, az AXN és az RTL Klub ajánlotta fel.