Ledermedtek a VV5 női szereplői a bikinis playmate láttán

2011.09.20. 22:49

Megint a papírforma érvényesült a Való Világ beszavazóshow-jában, nyert a műsor alatt haját kétszáz ízben megigazító egykori playmate, megszorongatta őt egy energikus asszonyka, és reménytelenül utolsó lett egy lány, aki vigaszágon került be a csapatba.

Az RTL Klub valóságshow-jának szeptember 20-i beszavazóshow-jában, a "plázacica" kategóriában Sysi, Dya és Niki mérettette meg magát - az ipszilonok túltengése miatt csoda, hogy utóbbi nem Nyky fantázianéven indult. Előbbi 2010 novemberében már próbálkozott a VV4-ben, akkor férjével párban bukott el azon a beszavazón, ahol házaspárok mérkőztek, utóbbi pedig két hete még esélytelenül sóhajtozott, majd kapott egy lehetőséget, ugyanis az egyik jelölt visszalépett, és az ő helyére csúszott be.

rtl klub

A már beköltözött hetes végignézte a műsort, Nikit öten várták be a valóságshow-ba, a playmate Dya egy voksot kapott, Sysi nevét is csak egy lakó mondta. Dya végül a szavazatok 51 százalékával nyert, 39 százalékot szerzett a másodjára elbukó kis feleség, 10 százalékon maradt Niki.

rtl klub, sajtóklub, bársony bence

A modell magas sarkú cipőben, parányi bikiniben hatolt be a villába - a fiúk örültek a jövevénynek, de a négy női lakó mosolya nem tűnt nagyon őszintének.

KAPCSOLÓDÓ CIKK