Váratlan vendégek az Aranypart lerobbant lakásában

Vágólapra másolva!
A reality 17. részében az egyik szereplő apja és keresztapja toppan be a Viasat3 siófoki bérleményébe, hogy alaposan berúgassa a fiatalokat már kora délután, legénybúcsú ürügyén.
Vágólapra másolva!

Az Aranypart című Viasat3-as valóságshow 17. adásában váratlan vendégek lepik meg a tompa, reménytelen másnaposság és az eksztatikus, teljes részegség között ingadozó, néhol kissé fáradni látszó szereplőket: Ádám kigyúrt, tetovált, atlétapólós apja jelenik meg egy hatalmas hófehér limuzinban, egy hasonlóan kigyúrt, tetovált, atlétapólós férfival, akiről kiderül, hogy keresztapja a fiúnak.

Mások is érkeznek az autóval, és menten italozni kezdenek egy siófoki alkoholmérő üzemegységben, ami természetesen a későbbiekben förtelmes káromkodássorozathoz, túlzott érzékenységből fakadó minidrámához, és - még később - komoly artikulációs problémákhoz vezet.

A szeptember 19-i héttől csak kétszer láthatják a tévézők a Siófokon bulizó ifjakat, az Aranypart-ot. A Jersey Shore magyar klónja eddig heti négy este volt képernyőn, ezután kedden és csütörtökön lesz adásban 22.10-es kezdéssel, de dupla részekkel.