Konditerem-szökevények ordibáltak a Való Világ stúdiójában

Vágólapra másolva!
A "skalpvadászok"-kategória önbizalomhiánytól nem szenvedő, kigyúrt, verbális képességeik hiányát hangos kiabálással kompenzáló szereplői küzdöttek a VV5 beszavazóshow-jában.
Vágólapra másolva!

Aligha Kierkegaard-kötetek lapogatásával növesztettek jelentős bicepszet a Való Világ nyolcadik beszavazóshow-jának önimádó izompacsirtái, akik a show-ba érkezésük után alapvetően két tevékenységre összpontosítottak: igyekeztek minél csábosabban kinézni feszülős pólóikban, illetve minél hangosabban és agresszívabban próbálták leüvölteni riválisokat, kifehérített fogsort villantva, párzó mozdulatokat imitálva, mindvégig a stúdióban drukkoló haveroknak játszva.

"Elhiszem, hogy sok múlik ezen, de egy ilyen műsorba nem kell belehalni. Elég régóta televíziózom, de ez egy újabb mérföldkő" - magyarázta a műsorvezető, Sebestyén Balázs, aki egykori, délutáni talkshow-jában már sok furcsaságot látott, így a felajzott, folyton mutogató, gesztikuláló konditerem-örökbérletesek szövegelését is kontrollálni tudta valamilyen szinten.

rtl

Cristofelt (a képen) a villalakó Attila élő adásban rezzenéstelen arccal "műmájer gyíknak" aposztrofálta, de a nézők ennek ellenére őt szavazták be a műsorba, a bikinis playmate után. A legény a VV4-ben látott Gombit ölelgette hosszan beköltözés előtt - utóbbi is nagy hangon rikoltozott tavaly ősszel a show-ban, majd hónapokon át megtörve, csendesen szipogott a villa kanapéján.