Charlie Sheen elégedett utódjával, Ashton Kutcherrel

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban szeptemberben tért vissza a Két pasi - meg egy kicsi, de Sheen helyett Ashton Kutcherrel. Charlie Harper volt megformálója elégedett az utódjával.
Vágólapra másolva!

A Két pasi - meg egy kicsi-ből kirúgott Charlie Sheen egy baráti társasággal maga is megtekintette az új főszereplővel, Ashton Kutcherrel felálló szituációs komédiát. "Mindenki számára fontos volt a hétfő éjszaka, a sorozatnak, a nézőknek és persze nekem. Azt hiszem, mindenki nyert. A show igazán jó, Kutcher pedig fantasztikus" - nyilatkozta a színész az Access Hollywoodnak. "Jon (Jon Cryer, Alan megformálója - a szerk.) hozta a formáját, hiszen ő egy igazi zseni. Egy kicsit furcsa volt nézni a sorozatot, de a legtöbb esetben egyszerűen lenyűgözött a játékuk" - tette még hozzá Sheen.

A színész igazi megtiszteltetésnek érezte, hogy 27,8 millió néző vett részt sorozatbeli karaktere, Charlie Harpera temetésén. "Ezen a temetésen vettek részt a legtöbben a világon. Érdekes, hogy Roman Coppolával is készítettem egy filmet, és abban is eltemetnek. Én vagyok a világon az egyetlen fickó, aki kétszer is túléli a saját temetését" - viccelődött Sheen.

AFP

A színész békülékeny hangnemű nyilakozata után jelentette be a 100 millió dollárra perelt CBS és Warner Bros., hogy a felek peren kívül megegyeztek, és sem a tévé, sem a stúdió, sem Charlie Sheen nem kívánja megosztani a közvéleménnyel a részleteket.