Működött a szövetség a Való Világban, megvan a kiesőjelölt

2011.10.16. 21:58

Hét-nyolc VV5 szereplő is összefogott az általuk halálosan unalmasnak tartott Csaba ellen, őt küldik párbajra, hátha nem tér vissza. A kiutált lakótárs pár napon belül nevezi meg ellenfelét.

Megtörtént az első kiválasztás a VV ötödik szériájában. Péter kezdte: ő nagyon erősnek tartja Csabát, de mivel most nem védett, kihasználná az alkalmat, hogy megszabaduljon tőle. Attila is őt nevezte meg, mivel nem kötődik senkihez: unalmas alaknak tartja. Shadi szerint Attila tiszteletlen fickó, így tőle kapott jelet. Annamari sem rokonszenvezik Attilával, őt jelölte meg, Fecó szerint viszont Péter taktikai húzásai idegesítőek, így tudná nélkülözni társaságát.

A haját perenként kétszázszor megigazító Dya szerint Veronika nem őszinte, humora sincs, számára boldogabb lenne a villalét Alekosz exe nélkül. Az említett fekete hajú, infantilis nyávogásra erősen hajlamos lány Csabát nevezte meg, a "helyes pasi" kategóriában bekerült srác pedig Vera nevét mondta ki - vissza is kapta a jelölést menten a sokszor byroni spleenben lévő lánytól. Cristofel elárulta, hogy egyfajta szövetség köttetett Csaba ellen, ő ennek megfelelően cselekszik, és ugyanígy tett Eszter is.

Forrás: RTL Klub

"Lett egy légüres tér köztünk" - közölte Gergő, majd Csabát (a képen) nevezte meg, akárcsak párja, Seherezádé, aki ugyan bírja a fiút, de mindenféle szívfájdalom nélkül búcsúzna tőle. Kinga zárta a sort, nem szerette volna megbontani a rendszert, ő is Csabára tett jelet - utóbbi egy bonyolult körmondattal próbálta elmagyarázni, miért történt ez, de igencsak belezavarodott mondandójába, elveszett a szavak közti kohézió.

KAPCSOLÓDÓ CIKK