Az HBO a kódolatlan hétvégén indítja magyar sorozatát

Vágólapra másolva!
Október 23-án, az HBO kódolatlan hétvégéjén lesz a Társas játék tévés premierje: a párkapcsolati nehézségeket bemutató romantikus komédiasorozatban olyan színészek játszanak, mint Pokorny Lia, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Gazsó György, Martinovics Dorina, Réti Adrienn, Tornyi Ildikó, Simon Kornél.
Vágólapra másolva!

A magyar HBO új, Herendi Gábor és Fonyó Gergely közös rendezésében született sorozata, a Társas játék október 23-án mutatkozik be. A főbb karaktereket olyan színészek viszik, mint Pokorny Lia, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Gazsó György, Martinovics Dorina, Réti Adrienn, Tornyi Ildikó vagy Simon Kornél, a mellékszerepekben - többek közt - Básti Juli, Rudolf Péter, Gálffi László és Kovács Patrícia látható.

hbo

A sorozat jeleneteit megfeszített tempó mellett, a színészek napirendjét, próbáit figyelembe véve, gyakran hajnali időpontokban vették fel. Hatvan napon át forgattak, hat és fél óra hasznos anyag született, közel hatvan ember összehangolt munkája kellett az első évadhoz. A sztoriban a főszereplő Dávid és Léna, balul sikerült első randevújuk óta vágynak egymásra, egy másik szálon a pasit csak vaksötétben fogó Gabi, a csúnya könyvelő plasztikai beavatkozástól reméli a boldogság megtalálását. A harmadik történetben Judit, a jól szituált, kétgyerekes családanya és Iván, a csapodár férj próbál kiutat találni kihűlt házasságukból.

hbo

A HD minőségben forgatott sorozat Budapesten és környékén készült, így visszaköszönnek a jellegzetes nagyvárosi helyszínek, például könnyen felismerhetők a főváros jellegzetes romkocsmái, éttermei is.