VV Cristofel: Három hónap után mindenki megszeret

2011.10.26. 13:27

A VV5 első párbajának vesztese szerint nem volt elég ideje a nézőknek, hogy megszokják a temperamentumát. A közönségtalálkozók, fellépések után járó pénz hetven százalékát tervezi hazaadni, de még nem keresett egy forintot sem.

A Való Világ 5 első párbajának vesztese csak jót kapott, amióta kiesett a valóságshow-ból. "Meg vannak bolondulva értem, mindenki azt mondja, hogy nem itt kéne lennem, hanem a műsorban. Tegnap Olivérrel beültünk egy étterembe, bejött miattam vagy harminc ember! Meghívásaim is vannak orrba-szájba, megyek a NekedValó-ba, keres a Story tévé" - lelkesedett az [origo] megkeresésére.

A meghívásokból, fellépésekből származó pénz hetven százalékát tervezi hazaadni. "Anyukám munkanélküli, pánikbetegségből gyógyulgat, apu a postán dolgozik rengeteget, de nem megy semmire... keres, de nem élünk meg belőle. Itthon csak anyu, apu és a kutya van, a család nagy része Kubában él, de ott is rossz a helyzet. Anyukám kubai, régebben kinn dolgozott szobalányként Ausztriában, ott találkozott apámmal, aki hegesztő volt" - mesélt a családjáról. Szülei később egyszer hét, utána öt évet töltöttek a szigetországban, Cristofel hétéves volt, amikor Magyarországra költöztek. "Nem voltunk már családot látogatni tizenegy éve, pedig jó lett volna a nyereménypénzből" - ábrándozott.

A főnyereménytől már elesett (semmiképp nem kerülhet vissza játékosként, legfeljebb vendégként), így a fellépésekből kell összeszednie a pénzt, miközben országát diadalittasan visszafoglaló hadvezérnek érzi magát: "A vendégség azért más tészta, ötvenezer ember élén vissza kéne jutnom! A 'kedves' Bécit be is előzzük hamar, ő fél év alatt gyűjtött hetvenötezer rajongót a Facebookon, én ötvenet két nap során."

Cristofelnek állítólag nagyon sok a felkérése, de nem csak fél évig szeretné a haknikat csinálni, mint a VV4-es csapat. Nagy álma lenne egyszer a nyugiszobában ébredni, erre valószínűleg lesz is lehetősége. A hétfői és keddi összefoglalókat látta a tévében, és elégedetten nyugtázta, hogy a műsor fele úgy is róla szólt, hogy már kiesett (a keddi adásban egy Cristofel-bábuhoz beszélhettek a villalakók: az egyik megrúgta, egy másik felpofozta).

Emóciókból nincs hiány három nappal a vereség után sem. "Bennem sokkal több van! Nagyon pipa vagyok, mert mindenki csak szövegel, hogy szégyen, hogy én estem ki, de nem szavazott. Lehet, hogy túl 'sok' voltam a tévézőknek. Korábban már voltak, akik nem bírtak, de két-három hónap után, aki utált, az is megszeretett" - magyarázta.

KAPCSOLÓDÓ CIKK