A flört miatt párbajozik a VV5 buja jogásznője

2011.10.30. 21:28

Egy laza kis flört miatt eshet ki a Való Világ-ból Eszter, akit társai egy része jóformán kiközösített az elmúlt napokban. A Dya-Vera gyűlölködés is hozhat még érdekes fordulatokat a későbbiekben.

"Van egy lány, akivel nyíltan utáljuk egymást, ez Dya, de ennél sokkal rosszabb, ha hátba döf az, akivel jóban vagyok" - magyarázta Veronika, majd Eszterre tett. Fecó Péterre rakott, mondván, ha van benne ital, durva szövegekkel bántja meg - de vissza is kapta a jelölést, mert a valóságshow-veterán szerint Fecó meg sunyi, nem vállalja fel konfliktusait. Attila szándékosan nem beszélgetett Eszterrel két héten keresztül, így szívfájdalom nélkül küldené párbajra.

Eszter nem tartja őszintének Shadit, meg is bántotta, rá rakott jelet. Annamária két fiún gondolkodott, az arab legényt sem tartja korrektnek, de Attilát nevezte meg, mivel kellemetlen helyzetekbe hozta. Seherezádé szerint ő megbeszélős típus, nincs komoly baja senkivel, de Attilára pakolt. Shadi szerint Eszter sokszor elfogadhatatlan dolgokat művel: "leülök enni, és már akkor is érzek negatív hullámot felőle" - magyarázta.


Vera jött a sorban. "Nem tetszik a nyafogása, a hisztériája, és azt hittem, hogy a csámcsogását nem lehet überelni" - kezdte, de nem az eredetileg kiszemelt lakótársra, Dyára, hanem Eszterre tett. Dya nem bírja Vera lényét, nem akar vele együtt lakni, őt nevezte meg. Kinga szerint a jogásznő fölényes és idegesítő, ezzel Eszternek már öt jele lett. Csaba a védettek nyugalmával lépett a táblához, ő is barna hajú lányra tett, mivel távol van mindenkitől, majd végül Gergő is Eszterre pakolt, mivel megbántotta korábban Veronikát. A párbajozó elmondta, hogy a Csabától és Verától kapott két jelölés esett neki legrosszabbul, a kiközösítés oka pedig az lehet, hogy flörtölt pár hete Cristofellel, aki más párja volt a villában.

KAPCSOLÓDÓ CIKK